Biatlon 2017

Hardlopers en schutters van de biatlon, bedankt voor jullie deelname! Organisatie bedankt voor het organiseren!

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond, waarbij iedereen zich van zijn sportiefste kant heeft laten zien. Voor degenen die het gemist hebben, hierbij een impressie van de avond.

Mocht je je verder willen verbeteren in het schieten, kun je op maandagavond natuurlijk bij ons terecht en voor het aanscherpen van je rondetijd op de baan, kun je eens Olympus’70 langsgaan!

1 reactie op “Biatlon 2017

  1. Goed om te lezen dat jullie biatlonavond een succes is geworden! Deze sportvorm en de targetsprint verdient een bredere belangstelling. Jammer dat aan de wedstrijd geen bredere bekendheid is gegeven. Bij onze vereniging RW Rottemeren wordt al sinds 1978 aan winter- en zomerbiatlon gedaan en sinds kort ook aan de target sprint. Bij nationale en internationale wedstrijden hebben diverse leden van onze vereniging ereplaatsen gehaald. Ook vanuit mijn betrokkenheid bij de KNSA (ik begeleid de Nederlandse deelnemers aan de wereldkampioenschappen Target Sprint in Duitsland op 23 en 24 juni) heb ik geen signaal gekregen dat deze wedstrijd zou worden gehouden. Wanneer we tijdig op de hoogte waren geweest, hadden we ongetwijfeld met een aantal deelnemers aan de start gestaan. De sport is klein, en wat betreft de target sprint nog in opbouw. Juist daarom is het belangrijk dat de verenigingen samen optrekken om de sport te promoten. Noteer dus maar alvast in de agenda: 16 september biatlon/target sprint wedstrijd in Bergschenhoek bij RW Rottemeren!

Reacties zijn gesloten.